среда, 29 августа 2012 г.

Модуль 11 Рефлексія

З усього того . чому я навчилася на тренінгу , на мою думку , найефективнішим для навчання моїх учнів буде можливість колективної роботи над заданою темою та роботи у парах. Вміння створювати блоги , презентації, робити посилання.

Модуль 10 Рефлексія

Цей модуль допоміг мені з'ясувати мою роль фасилітатора в навчанні учнів за методом проектів, а саме керувати діяльністю учнів, сприяти творчій праці учнів, закінчили роботу над темою та над складанням плану.

Модуль 9 Рефлексія

Створюємо та редагуємо wiki сторінки та wiki посилання. створили та відредагували власне Портфоліо.

Модуль 8 Рефлексія

в цьому модулі я познайомилась зі стратегіями оцінювання. Застосувала системи оцінювання для покращення навчального процесу; застосувала залучення учнів до процесу оцінювання, що змінило їх ставлення до навчання та сприяло досягненню поставлених цілей.

Модуль 7 Рефлексія

В даному модулі мені було запропоновано приклад учня. Я обрала презентацію та блог. Пропоную переглянути мій блог.

понедельник, 27 августа 2012 г.

Модуль 6 Рефлексія

У цьому модулі ми обговорили основні питання педради.Вивчили те, які загрози та ризики чекають на дітей при невпорядкованому користуванні Інтернетом.

Модуль 5 Рефлексія

В цьому модулі я навчилася працювати з ЗХД таблицями, опрацювала т-схему. Навчилась працювати з Googl-документами, створювати тести.Навчилася працювати з Інтернет ресурсами.Познайомилась з тестом про авторське право.